Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 12. 08. ? 16. 08. 2019

Pondělí

Polévka ze sladkého zeleného hrášku

120g Fusilli s kuřecím masem ve smetanové omáčce s pórkem a hlívou ústřičnou, sýr Grana Padano 98,-

130g Vepřová krkovice marinovaná v zauzené španělské paprice, hranolky, česneková majonéza 99,-

Úterý

Kuřecí polévka s domácími nudlemi

120g Malajské kuřecí styr fry (masová směs) z limetek, citronové trávy, galangalu a kokosového

mléka, jasmínová rýže 106,-

120g Dušený hovězí plátek na kmínu podávaný s bramborovou kaší 103,-

Čerstvě rozpečená francouzská bageta plněná tyrolskou šunkou, majonézou, rajčetem a okurkou, čerstvý salát 92,-

Středa

Polévka z restovaného pastináku

220g Pečené vepřové koleno po Bavorsku, čerstvý křen s jablíčkem, nakládaná okurka, plnotuč

hořčice, čerstvý chléb 101,-

140g Holandský řízek s bramborovou kaší se smetanou, okurka 97,-

Trhaný salát s čerstvou zeleninou, prosciutto crudo, olivový olej, redukovaný

balsamik, bagetka 97,-

Čtvrtek

Mrkvová polévka s chilli

120g Marinovaná vepřová kotleta se šťouchaným bramborem přelitá BBQ omáčkou 99,-

120g Kuře na paprice s domácím houskovým knedlíkem nebo těstovinami 96,-

Smažený kozí sýr v bylinkovém trojobalu podávaný na karamelizované sezonní zelenině, brambor, jablečné

chutney, bagetka 108,- (prosíme o objednávky na začátku týdne)

Pátek

Domácí hovězí vývar s vaječným svítkem

120g Kuřecí medailonky na grilu přelité pepřovou omáčkou, pečené brambory 99,-

130g Šafránové kari s hovězím masem (Rajasthanikesurmurg) podávaný s kurkumovou rýží a koriandrem 105,-

Rajasthanikesurmurg je další lahůdkou pro lidi, kteří mají rádi kari. Toto kari se vyznačuje přísadou šafránu (Na 1g šafránu je zapotřebí 155 květin. My použijeme 0,4g).

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar